Jämför fastigheter

För många golfare är Costa Blanca himmelriket och här i Torrevieja finns det mesta man vill ha av ett Spanien-boende. Havet, solen, mikroklimatet som ger mycket värme och lite regn året om, staden, strandpromenaderna och närheten till massor med golfbanor.

Valet många golfare står emellan är att bo vid golfbanan och åka till stad och strand, eller bo nära hav, strand och stad och åka till golfbanan.

Det är inga långa sträckor vi pratar om men det kan vara värt att komma ner och känna efter vad som är mest rätt för just dig.

Vi har många riktigt fina banor i vår närhet – La Finca, Las Colinas, Lo Romero, Las Ramblas och Villa Martin bara för att nämna några.

Om du står mitt i centrala Torrevieja så har du 12 golfbanor inom 40 minuters radie med bil. Ökar du på till en timme kan du lägga på ytterligare 10 banor.

Här spelar du golf året runt – det kan komma några dagar i juli och augusti som är lite för varma och det kan komma några dagar i januari som är lite för regniga – men du kan utan problem spela golf 330 dagar om året.

Norr om Torrevieja har du la Finca, Vistabella och La Marquesa. Precis i Torreviejas sydvästra kant ligger Villa Martin, Las Ramblas, Las Colinas och Campoamor. Strax söder därom ligger Lo Romero.

Åker du en liten bit till söder ut hittar du Roda, La Serena och Mar Menor. Västerut hittar du La Torre, Saurines de la Torre, Hacienda Riquelme.

För att inte nämna alla banor runt Alicante, Murcia och La Manga.

Tack vare de många skandinaviska sammanslutningarna här ner, med Mas Amigos i spetsen, är det lätta att hitta tävlingar, folk att spela socialgolf med men också att hitta specialpriser på greenfee. Dessutom har Golfhäftet avtal med många av banorna här nere.

Hur vill du att ditt golfliv ska se ut?

Kom ner så får vi visa dig runt.

WhatsApp chat