Avancerad sökning

Jämför fastigheter

Hej,

Jag heter Maria Johansson Cruz. Min man Leo och jag har drivit Rosaleda Fastigheter sedan 2008 med mottot ”Vi är inte störst men vi är bäst på vårt område”. Vi tog över Rosaleda fastigheter från Inger Jonsson, som startade företaget 2003, och både hon och vi har alltid jobbat för att både säljare och köpare ska vara nöjda i en affär.

För att uppnå detta har vi samlat en massa kunskap och erfarenhet om den kringliggande juridiska biten, om fastigheter och hur man sköter dessa, om de lokala områdena och specifika marknaderna på Costa Blanca.  Vi har också byggt upp ett stabilt nätverk av pålitliga, duktiga människor och företag inom fastighetsservice, bygg och renovering, bank och juridik.

Och så kanske det viktigaste –  Vi och våra fantastiska medarbetare har lärt oss att lyssna på varje enskild kunds tankar och idéer om deras alldeles eget drömboende för att kunna förverkliga dessa och hitta den fastigheten som blir just din egen ”plats i solen”.
Vi följer både säljaren och köparen genom processen att avveckla eller att starta upp ett alldeles nytt kapitel i livet.

Vill du investera I livet och FÖR livet – vi finns här för att hjälpa dig att lägga den nya grunden tillsammans med dig!

Välkomna till oss på Rosaleda Fastigheter!

Vårt mål är INTE att vara störst men BÄST på vårt område!

Möt vårt team

Vi som arbetar på Rosaleda Fastigheter

Maria Johansson Cruz

Maria Johansson Cruz Fastighetsförmedlare

Visa profil
Leo Cruz

Leo Cruz Fastighetsförmedlare

Visa profil
Almis Cruz

Almis Cruz Junior konsult , Rosaleda Fastigheter

Visa profil
WhatsApp chat