Jämför fastigheter

VISNINGSRESA

Kom och träffa oss på en visningsresa till Torrevieja/ Orihuela Costa där du får en guidad visning av de olika områdena och fastigheter/ boliger utifrån dina önskningar och din budget.

Kontakta oss och boka in din resa och ett datum som passar dig men helst 2 veckor fram i tiden så att vi har tid att förbereda din vistelse.

Vi hämtar dig på flygplatsen i Alicante och kör dig till ett av oss utvalt hotell där du får tid att installera dig.

Du kommer att få en välkomstfolder om hur upplägget ser ut, nyttig information om Torrevieja med omnejd, och annan praktisk information.

Din skandinavisktalande fastighetsförmedlare är med dig under ett par dagar och du får se olika typer av fastigheter, i olika områden, känna av atmosfären och känslan av hur nära det är till havet, till affärer, restauranger och golfbanor.

Vi finns här för att ge dig en trygg och stressfri möjlighet att i lugn och ro titta på olika fastigheter, att ställa frågor, se vad Torrevieja/ Orihuela Costa har att erbjuda just dig och förhoppningsvis hitta fram ditt drömboende i Spanien.

När du har bestämt dig för köpa en fastighet så ska du betala in reservationsbeloppet som är mellan 3000-6000 euro, så att fastigheten tas bort från marknaden, det gäller både nyproduktion och andra fastigheter. Det är viktigt att ha reservationsbeloppet tillgängligt under din vistelse här då det här i Spanien är vanligt att flera mäklare har samma objekt, så att ingen annan hinner “tinga” DIN drömfastighet före dig.

När det slutligen är dags för att avsluta ditt fastighetsköp så är det bra att tänka på att det tillkommer avgifter för skatt, notarie, lagfart m.m med ca 13-14%, se till att du har en budget färdig innan du åker ner, ibland kan det gå fort ;).

Vi kommer under våra timmar tillsammans berätta allt du behöver veta för att från ditt håll göra affären till ett tryggt köp. Resten kommer vi att sköta med hjälp av det (av dig) utvalda juridiska ombudet som under de närmaste åren representerar dig när du inte befinner dig i landet. Vi hjälper dig att boka en tid och kan dessutom rekommendera flera bra skandinavisktalande ombud i närheten.

Vid köp av nyproduktion genom oss betalar vi hotell med frukost 3 nätter och även flygbiljetter upp till 1000 euro.

Vid köp av andra bostäder genom oss bjuder vi på hotell med frukost i 3 nätter.

Efter att slutbetalningen och lagfarten skrivits på, får du betalt för dina utlägg.

VÄLKOMNA!

 

 

 

 

 

 

WhatsApp chat