Upptäck våra fastigheter

Månadens fastighet

Vår Nyheter

18 Apr 2024

Sociala Medier

Välkommen til
Rosaleda Fastigheter,

din fastighetsförmedlare på Costa Blanca

Hos Rosaleda Fastigheter hittar du den bästa lösningen för ditt välbefinnande på Costa Blanca. Vi är en fastighetsförmedlare i Torrevieja, med stor erfarenhet och specialiserade på köp och försäljning av nybyggda och begagnade fastigheter på södra Costa Blanca.

Vi har många olika fastigheter till salu: villor, lägenheter, radhus, bungalows ... Din drömfastighet som du behöver för att njuta av kvaliteterna på Costa Blanca, hittar du på vår hemsida.

Rosaleda Fastigheter består av fastighetsförmedlare som kommer att vägleda dig genom hela processen med att hitta ditt drömhus. Vi kan erbjuda dig de bästa alternativen att bo året runt eller att ha som semesterboende, beroende på dina behov. Torrevieja, La Mata, Orihuela Costa, Ciudad Quesada och Los Alcázares, är några av de många områden där våra hem finns.

Om du vill njuta av din nästa semester eller en ha en lång vistelse nära havet i ditt eget drömboende. En stad med ett fantastiskt klimat, välj Costa Blanca South, Torrevieja som din destination och Rosaleda Fastigheter som din fastighetsförmedlare i Spanien.