Om Rosaleda Fastigheter

Om Rosaleda Fastigheter

Lär dig mer om din fastighetsmäklare i Torrevieja

Hej,

Jag heter Maria Johansson Cruz. Min man Leo och jag har drivit Rosaleda Fastigheter sedan 2008 med mottot ”Vi är inte störst men vi är bäst på vårt område”. Vi tog över Rosaleda fastigheter från Inger Jonsson, som startade företaget 2003, och både hon och vi har alltid jobbat för att både säljare och köpare ska vara nöjda i en affär.

För att uppnå detta har vi samlat en massa kunskap och erfarenhet om den kringliggande juridiska biten, om fastigheter och hur man sköter dessa, om de lokala områdena och specifika marknaderna på Costa Blanca.  Vi har också byggt upp ett stabilt nätverk av pålitliga, duktiga människor och företag inom fastighetsservice, bygg och renovering, bank och juridik.

Och så kanske det viktigaste –  Tillsammans med våra fantastiska medarbetare har vi lärt oss att lyssna på varje enskild kunds tankar och idéer om deras alldeles eget drömboende för att kunna förverkliga dessa och hitta den fastigheten som blir just din egen ”plats i solen”.
Vi följer både säljaren och köparen genom processen att avveckla eller att starta upp ett alldeles nytt kapitel i livet.

Vill du investera I livet och FÖR livet – vi finns här för att hjälpa dig att lägga den nya grunden tillsammans med dig!

Välkomna till oss på Rosaleda Fastigheter!

Rosaleda Fastigheter har ett brett utbud av de bästa bostäderna till salu på Costa Blanca

Vårt kontor i Torrevieja har många fina fastigheter till salu i den södra delen av provinsen Alicante. Med oss har du tillgång till de bostäder som passar dig bäst: Från en modern, lyxig och rymlig villa till en mindre, mysig lägenhet, men men oss får du garanterat den bästa av dem som finns på marknaden. Vår affärsidé är att vi ska vara bäst på vårt område och samarbeta med andra mäklare som arbetar likadant. Vi samarbetar med seriösa mäklare, som är bäst i sitt område på Costa Blanca, vilket gör att oavsett VAR du vill hitta en fastighet så kan vi få fram den bästa till dig. Dessa mäklare har precis som vi, kontrakt, certifikat och giltig dokumentation på de fastigheter som marknadsförs på allas våra hemsidor. 

Vi har valt att endast marknadsföra fastigheter vars ägare vi har kontrakt med på vår hemsida, så att vårt urval är tryggt för varje kund. 

Vi på Rosaleda Fastigheter hjälper vi dig att sälja din fastighet i Spanien

En annan funktion i vår bransch är att erbjuda hjälp till alla kunder som vill sälja sin fastighet. Våra fastighetsförmedlare kommer att ansvara för att använda alla nödvändiga strategier för att hitta en köpare på kortast möjliga tid.

Tack vare vår långa erfarenhet av att köpa och sälja fastigheter i Costa Blanca, vet vi vilka kriterier som måste användas för att uppmärksamma en framtida ägare. Genom att förlita dig till Rosaleda Fastigheter kan du sluta oroa dig för att sälja och gå ut på fastighetsmarknaden. Om du vill sälja ditt hus, lämna det till oss!

Vårt team

Maria Johansson Cruz

+34 645 508 772
  • en / es / se
  • en / es / se